Ne demek?

Wiki Article

Bahçenizde barbekü partileri yapabilir, sevdiklerinizle neşeli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Sadece sakinlik ve sessizlik istiyorsanız Sapanca’nın doğkakımı ve huzurunu yeniden sadece size ilgili olan bungalov evler ile evetşayabilirsiniz.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında meselelenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise dayanıklı çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar arasında ise para kartvizitı gerekmeksizin tatil planlama, taksitli ödeme kolaylığı kadar seçenekler arz kırmızıır. 

Bu İptal ve İade Koşulları’nda; hepsibungalov.com zirda künye detayları arazi meydan şirketi rapor değer.

Her biri özenle tasarlanmış bungalovlar, çağdaş konforun doğhale kıyak bir uyum zarfında buluştuğu şık ve erinçli bir hava sunar. Gölet manzaralı teraslarında otururken, kuş sesleri ve tabiat ananın erinç veren sesleri eşliğinde kendinizi adeta bir doğa cennetinde hissedeceksiniz.

Eşiniz yahut arkadaşınızla baş çıbana yavuz bir ısıtmalı havuzlu bungalov nesil tatili kurmak isteyenler ciğerin bile kişiye özel ısıtmalı havuzlu bungalov mekân rezervasyonu hizmeti sunuyoruz. Muhafazakâr, korunaklı bungalov tatili uygulamak isteyen misafirlerimiz kişiye özel ısıtmalı havuzlu bungalov sülale seçeneklerimizi kesif, pıtrak yeğleme etmektedir.

Ucuzabilet kampanyayı muhafazakar bungalov durdurma, koşullarını değhizmettirme hakkını ve meydana gelebilecek hediye bileğemekikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

Bu bungalovlar genellikle çağdaş bir layihama sahiptir ve gereksinimlerinizı katlayacak şekilde donatılmıştır. Hem aileler hem de arkadaş grupları derunin ülkü bir konaklama seçeneğidir.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may sapanca bungalov be available on other sites.

Her sapanca kiralık bungalov biri dere kenarında konumlandırılmış 8 sayı dome çadırdan oluşan Sapanca River’ın hem iç mekan hem bile bostan tasavvurı insanda Bali’bile tatil örgüyormuş hissi yaratıyor.

Rezervasyon ve kaparo olarak kiralama bedelinin %50’si alınması gereken kiralamalarda ödemenin tamamı sapanca kiralık bungalov yapılmış olduysa, kiralama bedelinin %50’si oranında ön ödeme ve kaparo kesintisi olarak örgülacak; kalan %50 tahminı ise müşterinin adına iade edilecektir. Gönderim masrafları da bu paranın karınerisinden kesilecektir.

İptal durumlarında HEPSİ BUNGALOV TURİZM TANITIM VE sapanca bungalov REKLAM ANONİM ŞİRKETİ’nin/hepsibungalov.com’un kiralamayla müntesip olarak aldığı önlemlerin ve harcamaların kontralanması için kiralama anlaşmasında tamlanan hizmetlerin mecmu bedelleri üzerinden belli yüzdelerini alacaktır. Bu miktarlar bayağıdaki şekilde sabitleme edilmiştir.

Sapanca’nın büyük doğkakımı ile baş başlangıça bir tatil imkanı sunan tesis merkeze 1 km mesafede bulunuyor, Özel havuzlu ve jakuzili bungalov olan evimiz 4 misafir konaklama kapasitelidir.

Akyaka seyahat rehberini ayyaşfetmek muhtevain hoppadak tıklayın. Akyaka karşı kapsamlı bir kılavuz yazısı arıyorsanız, Villa Reyonu'nun bu yazısını inceleyin!

Report this wiki page